Träffat grannens kattungar

Hej djurvänner! 

Det har varit fullt upp på kliniken på sistone, men det är bara roligt att träffa alla möjliga pälsklingar med sin matte och husse. Min egen favorit är ju såklart ändå alltid katten här hemma! Just nu ligger hon bredvid mig i soffan och sover, snarkar och verkar drömma att hon springer eftersom hon rör på tassarna lite, mysigt! 

Eller så kanske hon drömmer om grannens kattungar… Min granne har precis skaffat kattungar. Två små bröder som busar omkring, så söta! Så vi pratades vid förra veckan och bestämde oss för att sammanföra gossarna med min gamla dam. Eftersom det är corona tog vi det i hans trädgård igår så kunde hålla avståndet. Allt gick bra över förväntan, först var damen lite misstänksam men hon verkade nöjd efter en stund att agera mormor för kattungarna. 

Kul att prata mer med grannen också, vi har bott här i några år men inte blivit av innan att vi umgåtts. Visade sig att han är bilmekaniker så han var snäll nog att ta en titt på min gamla kärra som inte riktigt vill sig längre. Han tipsade om bilvårdsprodukter från Cartec, så nu borde jag sluta skriva och istället införskaffa dessa 🙂 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *